Σχεδόν τρεις μήνες μετά την οργανωμένη κλοπή συμπληρωμένων δελτίων τυχερών παιχνιδιών συνολικής αξίας 300 ευρώ από τον πάγκο ενός πρακτορείου του ΟΠΑΠ που τα διέθετε προς πώληση στο Πέραμα Ιωαννίνων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των τεσσάρων δραστών που τα ξάφρισαν απασχολώντας τον ιδιοκτήτη.

Η κλοπή είχε γίνει στις 15 Οκτωβρίου και παραμένει άγνωστο αν κάποιο από τα δελτία κέρδιζε! Ωστόσο, η όποια τύχη είχαν οι τρεις γυναίκες και ο άνδρας συνεργός τους που προσποιήθηκαν τους πελάτες τελείωσε εκεί καθώς, μετά το πέρας της προανάκρισης που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, όπως αναφέρει το protothema.

Έκλεψε βαλίτσα με ρούχα από τον σταθμό του ΚΤΕΛ

Με μπόλικο θράσος είχε μπει στον υπαίθριο χώρο φορτοεκφόρτωσης του ΚΤΕΛ Μαγνησίας ένας άνδρας στις 19 Δεκεμβρίου και είχε παραλάβει μία βαλίτσα που... δεν ήταν δική του και είχε μέσα είδη ρουχισμού και αναλώσιμα! Δεν υπολόγισε, όμως, το κλειστό κύκλωμα του σταθμού που τον κατέγραψε και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου τον αναγνώρισαν. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε η κλεμμένη βαλίτσα με το περιεχόμενό της και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Στην Χαλκίδα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ένας άνδρας που είχε κλέψει νωρίτερα προϊόντα από ένα σούπερ μάρκετ, τα οποία βρέθηκαν στη κατοχή του και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του καταστήματος, ενώ και ένα μαχαίρι μήκους 16 εκατοστών που είχε πάνω του. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που του άσκησε δίωξη για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.