Τον θέλουν πολύ στο νέο Survivor, όπως κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες, αλλά κάτι τον κρατάει. Εάν, όμως, ο συγκεκριμένος επώνυμος κατορθώσει να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, όπως πρόδωσε, θα… ζήσουμε μεγάλες στιγμές!

Ο λόγος για τον χορογράφο Τάσο Ξιαρχό που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον προηγούμενο κύκλο του J2US, όπως αναφέρει το zappit.

Τις τελευταίες ημέρες έχει κυκλοφορήσει έντονα η φήμη πως οι υπεύθυνοι της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχουν βάλει όλα τα μέσα προκειμένου να τον πείσουν να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και να ενισχύσει την ομάδα των Διασήμων.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ίδιος ο Τάσος Ξιαρχό θέλησε να επιβεβαιώσει τις φήμες των τελευταίων ημερών αφήνοντας ωστόσο ένα μεγάλο ερωτηματικό. «Δεν είναι τίποτα σίγουρο για πολλούς λόγους. Ένας είναι ότι δυστυχώς δεν έχω πάρει ακόμα απαλλαγή από το στρατό και δεν μπορώ να ταξιδέψω εκτός Ελλάδας προς το παρόν».

«Πάντως εάν είναι να πάω στο Survivor, αν είναι να πάω και αν τα καταφέρουμε και αν όλα πάνε καλά, θα ζήσετε τρομερές στιγμές» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ξιαρχό.