Τα ελληνικά νησιά είναι ανάμεσα στους 12 προορισμούς που σύμφωνα με τη βρετανική Mirror πρέπει όλοι να προσθέσουν στην ονειρική λίστα ταξιδιωτικών εμπειριών τους άμεσα για το 2021.

Οι 12 προορισμοί αυτοί αξίζει να βρεθούν στο επίκεντρο των ταξιδιωτών για το 2021, είτε αναζητούν μοναδικές εμπειρίες ζωής είτε έμπνευση για τις επόμενες διακοπές τους.

Τα ελληνικά νησιά, σύμφωνα με τη Mirror, προσφέρουν πολύ διαφορετικές εμπειρίες διακοπών, και για αυτό είναι τόσο δημοφιλή στις προτιμήσεις των επισκεπτών τους οι οποίοι επιστρέφουν ξανά και ξανά σε αυτά για τις διακοπές τους.

Οι οικογένειες προτιμούν τη Ρόδο και την Κρήτη καθώς τα νησιά έχουν πληθώρα ξενοδοχείων all inclusive και δραστηριότητες για όλους. Η Κέρκυρα προσφέρει ξεκούραστη εμπειρία διακοπών, η Μύκονος προσελκύει ανθρώπους που αναζητούν έντονη διασκέδαση και η Σαντορίνη ζευγάρια για ρομαντικές αποδράσεις.

Οι υπόλοιποι προορισμοί που προτείνονται είναι η Κόστα Ρίκα, η Νορβηγία, η Ιαπωνία, η Μάλτα, ο Καναδάς, η Ιταλία, η Ν. Αφρική, η Τζαμάικα, η Ταϊλάνδη, το Περού και τα Κανάρια.

Πηγή: tornosnews.gr