Η Άννα Βίσση παραχώρησε μια μοναδική συναυλία, σε ένα από τα εντυπωσιακότερα και πιο εμβληματικά θέατρα της Ελλάδας, το θέατρο Παλλάς.

Η συναυλία μεταδόθηκε μέσω live streaming για να την απολαύσουν οι ακροατές χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η δημόσια υγεία.

Φυσικά, για την υλοποίηση της συναυλίας, με γνώμονα την προστασία και με σεβασμό απέναντι σε όλους τους συμμετέχοντες, λήφθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της πανδημίας. Η Άννα Βίσση μάλιστα, αποφάσισε η συναυλία να λάβει μέρος την 1η Ιανουαρίου, την πρώτη μέρα του χρόνου, ως μια συμβολική κίνηση εισόδου σε μια νέα εποχή, ως ένα καλωσόρισμα του 2021 με αισιοδοξία και τραγούδια.

Η θετική ενέργεια και οι μουσικές επιτυχίες της Άννας ταξίδεψαν από άκρη σε άκρη του κόσμου, καθώς τη συναυλία παρακολούθησαν πάνω από 40 χώρες.

Η Ελληνίδα σταρ εντυπωσίασε και μάγεψε τόσο πολύ το κοινό της, στην πρώτη της διαδικτυακή συναυλία, που ορίστηκε, μετά από απαίτηση χιλιάδων θαυμαστών, μια online μαγνητοσκοπημένη διαδικτυακή προβολή της συναυλίας, αυτό το Σάββατο 9 Ιανουαρίου.

Η πρωτοβουλία των Γιάννη Κεντ και Πάνου Κατσαρίδη στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και γέμισε με τέχνη τα σπίτια χιλιάδων ανθρώπων.

Οι δύο ιδρυτές των Θεατρικών Σκηνών Α.Ε σκοπεύουν να συνεχίσουν την ιδέα τους αυτή για διαδικτυακές μεταδόσεις συναυλιών και θεατρικών παραστάσεων και ήδη έχουν πραγματοποιήσει αρκετές. Σε μια εποχή που η πανδημία δεν μας επιτρέπει να απολαύσουμε από κοντά τις αγαπημένες μας θεατρικές παραστάσεις διευκολύνουν την κατάσταση φέρνοντας τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τις θεατρικές παραγωγές κοντά μας με ένα κλικ, για να μην χάσουμε την επαφή με την μαγεία του θεάτρου και του πολιτισμού.