Ανακατατάξεις… επανασχεδιασμός… μετακομίσεις και επιστροφή μίας πολύ αγαπημένης εκπομπής στη συχνότητα του MEGA… και μάλιστα πολύ σύντομα.

Aλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Σήμερα λοιπόν ολοκληρώνει την παρουσία του στο τηλεοπτικό τοπίο το τηλεπαιχνίδι «Ένα εκατομμύριο yen» που παρουσιάζει καθημερινά η Σμαράγδα Καρύδη. Το πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι θα ρίξει τίτλους τέλους μετά την ολοκλήρωση του αρχικά συμφωνημένου αριθμού επεισοδίου και χωρίς… καπνό, αφού οι σχέσεις του MEGA με την ηθοποιό όχι μόνο παραμένουν άριστες… αλλά συνεχίζονται με ένα πολύ πετυχημένο project. Έτσι λοιπόν σύντομα η Σμαράγδα Καρύδη θα καλωσορίσει τους τηλεθεατές σε ένα πολύ αγαπημένο τηλεπαιχνίδι, το Celebrity Game Night, που επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο για να μοιράσει χρήματα… αλλά και πολύ κέφι.

Εκτός όμως από την επιστροφή του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού η διοίκηση του MEGA αποφάσισε να… μετακομίσει ένα καινούργιο τηλεπαιχνίδι που όμως έχει κερδίσει τους τηλεθεατές και να το βάλει στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού. Ο λόγος για το Super Market Sweep με τον Τόνι Σφήνο που προς το παρόν προβάλλεται τα σαββατοκύριακα αλλά η ανταπόκριση από το τηλεοπτικό κοινό ανάγκασε τις… μηχανές να δουλέψουν στο φουλ για να παράγουν περισσότερα επεισόδια ώστε να ενταχθεί στο καθημερινό πρόγραμμα.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου και καθημερινά αμέσως μετά το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο ο Τόνι Σφήνος θα καλησπερίζει τους τηλεθεατές, στις 18:40, για να γίνεται… παιχνίδι με πολύ γέλιο και πολλά δώρα.

Και βέβαια, μέσα στον επόμενο μήνα προγραμματίζεται η Σμαράγδα Καρύδη να καλησπερίσει τους τηλεθεατές έχοντας δίπλα της αγαπημένα πρόσωπα για να παίξουν στο Celebrity Game Night που θα είναι ξανά στη συχνότητα του MEGA με… mega-λα κέφια…!

Πηγή:.newsit.gr