Μόνο για... μαγείρεμα δεν προοριζόταν το ηλεκτρικό μίξερ που που μετέφερε σε μια χειραποσκευή ένας 56χρονος Έλληνας, ο οποίος ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών στην περιοχή της Πολίχνης στην Θεσσαλονίκη μετά από πληροφορίες που αποδείχθηκαν αξιόπιστες.

Μέσα στην συσκευή, οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένη μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 233,5 γραμμαρίων και προχώρησαν στην σύλληψή του. Στη συνέχεια, έκαναν έρευνα κατοικία του σε άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης, που διαπίστωσαν ότι το είχε μετατρέψει σε... «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών με ουσίες για κάθε απαίτηση, όπως αναφέρει το protothema.

Συγκεκριμένα, κατέσχεσαν 74 γραμμάρια κοκαΐνης, 356,5 γραμμάρια υγρής μεθαδόνης, 5,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μισό γραμμάριο ηρωίνης, οκτώ ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν είχε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο 56χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.