Μία σούπερ σέξι αποκαλυπτική φωτογραφία δημοσίευσε η Τζένιφερ Λόπεζ αποδεικνύοντας πως όσα χρόνια κι αν περάσουν οι καμπύλες της δεν θα την προδώσουν ποτέ.

Η 51χρονη σούπερ σταρ απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η ηλικία δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από ένας αριθμό και φορώντας «καυτό» μαγιό πήρε σέξι πόζα, που αναδείκνυε τα καλοσχηματισμένα της οπίσθια.

Λίγες μέρες μετά την επιτυχημένη εμφάνισή της για την αλλαγή της χρονιάς, στην Times Square της Νέας Υόρκης σε ένα σκηνικό που δεν θύμιζε σε τίποτα τις περασμένες χρονιές, εξαιτίας της πανδημίας, η Τζένιφερ Λόπεζ αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της και την οικογένεια της χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας τις πρώτες μέρες του 2021 στην παραλία.

Έτσι, μετά το βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram όπου η ίδια φοράει το κόκκινο μπικίνι της και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, δημοσίευσε την φωτογραφία που αναδεικνύει τα διάσημα οπίσθιά της και τις αξιοζήλευτες καμπύλες.

Στην φωτογραφία αναδεικύεται επίσης το ηλιοκαμένο δέρμα της Τζένιφερ Λόπεζ με φόντο τον καθαρό μπλε ουρανό και τα σύννεφα.