Ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε χθες το βράδυ στην Αθήνα από το Ντουμπάι και όπως ήταν λογικό, μετά το χαμό που έγινε, οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών τον περίμεναν στο αεροδρόμιο, όπως αναφέρει το zappit.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων και για το πάρτι στο Ντουμπάι και για την Κατερίνα Λιόλιου, που φημολογείται πως είναι ζευγάρι. Επίσης, απάντησε και για την Τζένη Μπαλατσινού που πρόσφατα έφερε στον κόσμο το παιδάκι της.

«Κάναμε όλοι τεστ στην πτήση και είμαστε αρνητικοί. Στο Ντουμπάι πήγα για δουλειές. Και όχι μόνο εκεί, πήγα και σε άλλες χώρες. Ήταν πάρα πολύ άσχημα τα σχόλια που άκουσα, ήταν ανθρωποφαγικά. Από τη στιγμή που ο άλλος δεν ξέρει τη ζωή σου, δεν ξέρει αν έχεις λεφτά, αν έχεις δουλειά… Κάθεται, κρατάει μια εικόνα, μπαίνει στη ζωή σου, κάνει σχόλια, παρακολουθεί και φαντάζεται. Εγώ πήγα εκεί γιατί με κάλεσαν.

Κατά λάθος ανέβηκε η φωτογραφία. Ποια Κατερίνα; Πλάκα κάνουμε; Αυτά είναι μόνο στη φαντασία. Εγώ για προσωπικά θέματα δεν θα σας μιλήσω. Σας είπα για το Ντουμπάι. Έγραψαν να ψοφήσω εγώ και τα παιδιά μου. Πρόκειται για κτήνη που κριτικάρουν εμένα, γιατί έφερα και την… οικονομική κρίση. Όταν είπα ότι ξεβλάχεψα την Ελλάδα, έκανα πλάκα. Δεν ξέρω αν άλλοι πήγαιναν στα μπουζούκια, εγώ ήμουν σπίτι μου γιατί ήμουν παντρεμένος. Τι φταίει ο Τσιτσιπάς, ο οποίος μας εκπροσωπεί παντού; Είναι 22 χρονών παιδάκι, γιατί όλα αυτά τα μπινελίκια;», είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Σε ερώτηση για την Τζένη Μπαλατσινού που πρόσφατα έγινε ξανά μανούλα, ο Πέτρος Κωστόπουλος απάντησε: «Να πάει καλά η πρώην σύζυγός μου και να χαίρεται το παιδί της. Όταν γεννιέται ένα παιδί είναι ιερό θέμα».