Επανεμφανίστηκε χθες ο απατεώνας, που χρησιμοποιεί το όνομα “Παπαδόπουλος” και που τηλεφωνεί σε ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων στο Αγρίνιο για παραγγελίες πετρελαίου θέρμανσης.

Ο απατεώνας τηλεφώνησε μόνο χθες σε έξι βενζινάδικα στην περιοχή του Αγρινίου ενώ πριν από 10 μέρες σε άλλα δύο, όπως ανέφερε στο agriniosite.gr, o Πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Αιτωλοακαρνανίας – Λευκάδας Δημοσθένης Κακούρης.

O δήθεν Παπαδόπουλος καλούσε όχι με απόκρυψη αλλά με νούμερο, ώστε να γίνει πιο πιστευτός και προσπάθησε να κάνει παραγγελίες πετρελαίου θέρμανσης και στη συνέχεια έλεγε στους πρατηριούχους η καταβολή του ποσού να γίνει μέσω της τραπεζικής εφαρμογής, λεφτά στο λεπτό και ζητούσε κωδικούς για να μπορέσει να αποσπάσει χρήματα!

Ευτυχώς, οι πρατηριούχοι ήταν επαρκώς ενημερωμένοι για παρόμοιες απάτες και δεν πείστηκαν. Από την πλευρά της η Ενωση Βενζινοπωλών Αιτωλοακαρνανίας – Λευκάδας εφιστά την προσοχή στους πρατηριούχους μιας και οι απάτες σε βάρος βενζινοπωλών αυξάνονται το τελευταίο διάστημα λόγω της ζήτησης που έχει το πετρέλαιο θέρμανσης.


Αγρίνιο- 8 απόπειρες απάτης σε ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων

Πηγή: agriniosite.gr