Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε μια αποκάλυψη για την εποχή που είχε κυκλοφορήσει τον δίσκο «Αυλή του Παραδείσου» με την υπογραφή του Φοίβου που συνέπεσε χρονικά με τον ερχομό της κόρης της στη ζωή.

«Με τη Μελίνα έζησα ολοκληρωτικά τη μητρότητα, έζησα τις πάνες, τα γάλατα, τα ξενύχτια, τα κλάματα και το σπάσιμο νεύρων από την αϋπνία και την εξάντληση. Θυμάμαι, χαρακτηριστικά, πως γράφαμε το “Στην αυλή του Παραδείσου” κι έκλειναν τα μάτια μου μέσα στο στούντιο. Ο Φοίβος νόμιζε πως ερμηνεύω ή πως έχω χαθεί μες στην ατμόσφαιρα του τραγουδιού κι εγώ κατέρρεα από τα συνεχόμενα ξενύχτια πλάι στην κούνια της Μελίνας. Δεν του το είπα ποτέ αυτό, τώρα το μαθαίνει. (Γελάει.) Στον Γιώργο τα πράγματα ήταν καλύτερα, ήμουν πιο ήρεμη. Δεν ένιωθα πως έπρεπε να δώσω “ρεσιτάλ μητρότητας”» εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή για τα παιδιά της.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η κόρη της Δέσποινας Βανδή, φαίνεται πως πήρε τα γονίδια της διάσημης μητέρας της αφού διαθέτει πολύ καλή φωνή και δεν είναι λίγες οι φορές που της έχουμε δει να τραγουδούν μαζί στο Instagram. Πώς θα αντιδράσει η ίδια αν η 17χρονη κόρη της αποφασίσει να γίνει τραγουδίστρια;

Στην ίδια συνέντευξη η Δέσποινα Βανδή παραδέχεται: «Η κόρη μου γεννήθηκε με ένα φοβερό ταλέντο. Εγώ δεν ήμουν έτσι, χρειάστηκε να δουλέψω πολύ πάνω στη φωνή μου. Ονειρεύεται να ασχοληθεί με το τραγούδι, να το σπουδάσει εντατικά. Αν το επιδιώξει, θα τη στηρίξω».