Στο Καλύτερα Δεν Γίνεται βρέθηκε καλεσμένος ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος αναφέρθηκε στον λόγο που ζήτησε συγγνώμη από τον γιο του, όπως αναφέρει το zappit.

«Η αλήθεια είναι ότι κάποτε του ζήτησα συγγνώμη γιατί δεν είχα τον χρόνο να ασχοληθώ λόγω δουλειάς. Παρότι ήμουν χωρισμένος με την μητέρα του τον έπαιρνα Σαββατοκύριακο κι είχαμε τότε και δύο παραστάσεις στο θέατρο. Το παιδί έχει βιώσει…Περίμενε στα καμαρίνια πότε θα τελειώσει η παράσταση για να πάμε σπίτι. Όταν του ζήτησα συγγνώμη, μου είπε μια κουβέντα που με άγγιξε. Μου λέει πατέρα μην το σκέφτεσαι γιατί όποτε σε χρειάστηκα ήσουν δίπλα μου. Νομίζω ότι αυτό είναι το θετικό κομμάτι και σήμερα στέκομαι πολύ υπερήφανος για τον γιο μου. Μου έχει κάνει κι ένα εγγονάκι και όχι επειδή είναι γιος μου αλλά είναι ένα πολύ καλό παιδί.

Νομίζω ότι οι αξίες που του λέω να μην τις χάσει και να τις κρατά ως κόρη οφθαλμού, είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στην σχέση με τον γιο μου. Το θεωρώ το πιο σημαντικό κομμάτι, να μην τις πουλήσει και να μην ξεχάσει τις ηθικές αξίες που κουβαλά.»