Υλικά

8 μερίδες

1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
500 γρ σάλτσα ντομάτας
1 φλ νερό
1 πιπεριά ψιλοκομμένη
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
1 βαζάκι καυτερές πιπεριές τύπου Jalapenos
Τυρί τριμμένο (μοτσαρέλα)
1 γιαούρτι στραγγιστό ή sour cream
2 ντομάτες φρέσκιες σε φέτες
Προαιρετικά Μαγιονέζα
1 συσκευασία τορτίγιες (μεξικάνικες πιτούλες)

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε με λίγο ελαιόλαδο τη φρέσκια πιπεριά και το κρεμμύδι. Έπειτα βάζουμε τον κιμά ίσα που να καφετίσει, προσθέτουμε τη σάλτσα και το νερό, ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Προσθέτουμε μισή κονσέρβα φασόλια και 1 κσ πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη, αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά να χυλώσει. Τελειώνουμε με αλατοπίπερο και προαιρετικά στη μύτη του κουταλιού λίγη σκόνη κανέλα και μοσχοκάρυδο.

Στη πίτα μας (τορτίγια) απλώνουμε λίγη μαγιονέζα, λίγο από τον κιμά, φρέσκια ντομάτα, λίγο γιαούρτι, φασόλια κόκκινα και από πάνω τυρί, ρολάρουμε και σερβίρουμε.

Για έξτρα καυτερό, βάλτε από πάνω και άλλες καυτερές πιπεριές.

Πηγή: cookpad.com