Η άλλοτε παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων, Μαριάννα Παινέση, διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα.

Το εντυπωσιακό μοντέλο είδε τη ζωή της ξαφνικά να αλλάζει και αιτία είναι η εγκυμοσύνη της που πηγαίνει πολύ καλά. Όπως μάλιστα αποκάλυψε σε συνέντευξή της, πρόσφατα έμαθε και το φύλο του μωρού που κυοφορεί.

«Διανύω τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης μου και το μωράκι το περιμένουμε με το καλό τον Μάιο, Περιμένουμε κοριτσάκι. Υπάρχουν ιδέες για το όνομα που θα του δώσουμε, αλλά αυτό θα το μάθετε στον καιρό του».

Όσο για σχέδια γάμου, η Μαριάννα δεν κρύβει την επιθυμία της να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της και πατέρα του παιδιού της με τον οποίο είναι ήδη δύο χρόνια μαζί. Η ίδια αποκάλυψε:

«Με τον σύντροφό μου, Προκόπη, είμαστε ήδη δύο χρόνια και σκεφτόμαστε τον γάμο, ωστόσο προς το παρόν δεν έχω να ανακοινώσω κάτι επίσημο».

Ο σύντροφός της, ο Προκόπης, δεν ανήκει στον χώρο της showbiz, αλλά είναι γυμναστής. Γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια, έδεσαν και ύστερα ήρθε η εγκυμοσύνη για να τους πείσει ότι είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον.