Υλικά

μικρό πυρέξ

3 πράσα (το άσπρο μέρος) 250γρ περίπου
1 γιαούρτι (240γρ)
250 γρ Φέτα
2 αυγά
100 γρ τριμμένο κασέρι
50 γρ τριμμένο καπνιστό κασέρι
150 γρ αλεύρι φαρίνα
100 γρ ελαιόλαδο
Πιπέρι
Τριμμένο σκόρδο

Εκτέλεση

Αχνίζουμε το ψιλοκομμένο πράσο σε αλατισμένο νερό για 5 λεπτά. Στην συνέχεια το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.

Χτυπάμε τα αυγά, ρίχνουμε το γιαούρτι κ λάδι κ ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε το πράσο, τη φέτα, κασέρι, πιπέρι κ σκόρδο κ τελευταίο κοσκινίζουμε το αλεύρι.

Βάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο πυρέξ, ρίχνουμε λίγο τριμμένο κασέρι κ σουσάμι από πάνω κ ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 για 60λεπτα αντιστάσεις πάνω κάτω.

Πηγή: cookpad.com