Η πέμπτη από τις εννέα συνολικά μικρές συναυλίες, ρεσιτάλ και κοντσέρτα του Δημοτικού Ωδείου Πατρών, τα οποία είναι παραγωγή του Πολιτιστικού Οργανισμού για την ενότητα «Τέχνη στην Πόλη – Τέχνη για την πόλη», παρουσιάστηκε διαδικτυακά μέσω του καναλιού στο youtube, του Οργανισμού. 

Στο σχετικό video η Ρούλα Κολοκυθά ερμηνεύει Μάνο Χατζηδάκι για σόλο κιθάρα.

Τις επόμενες ημέρες, θα ακολουθήσει σταδιακά η παρουσίαση των υπολοίπων συναυλιών, έτσι όπως αυτές αποτυπώθηκαν  σε αντίστοιχα video πάντα μέσα από το διαδίκτυο.

Το Δημοτικό Ωδείο Πατρών και με αυτόν τον τρόπο στέλνει το δικό του μήνυμα , προσκαλώντας τους πολίτες κάθε ηλικίας, να «ανταμώσουν» με ξεχωριστές συνθέσεις και τραγούδια, ξένων και Ελλήνων δημιουργών, κλασσικών και μη.

Παρά την δύσκολη συγκυρία και το Δημοτικό Ωδείο Πατρών συνεχίζει να υπηρετεί τον εκπαιδευτικό και όχι μόνο, ρόλο του απέναντι την πόλη, αξιοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσο και τρόπο, γνωρίζοντας ωστόσο πως αυτά δεν μπορούν να υποκαταστήσουν το μέγιστο αποτέλεσμα που προσφέρουν η αμεσότητα και η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και παρουσία θεατών, τέτοιων δράσεων.

Τα link για την παρακολούθηση του video είναι https://youtu.be/fcBKZykWFVE . Επίσης η συναυλία προβάλλεται από την ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού patrasculture.gr, την σελίδα του Οργανισμού στο Facebook και τα social media των δομών του.