Ένας πρώην υπάλληλος ενός Starbucks στο Park Ridge, στο Νιου Τζέρσεϋ, κατηγορείται ότι έφτυνε σε καφέδες που σερβίρονταν σε αστυνομικούς.

Ο Kevin Trejo, 21 ετών, από το Westwood, συνελήφθη τη Δευτέρα μετά από έρευνα όπου διαπιστώθηκε ότι έφτυνε στους καφέδες αστυνομικών που προστάτευαν το κατάστημα όπου εργαζόταν, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Park Ridge, Joseph Madden.

Ο Μάντεν ευχαρίστησε τη διεύθυνση του καταστήματος για την «ειλικρινή συνεργασία» τους και δήλωσε ότι ο Τρέζο ενήργησε μόνος του.

“Πιστεύουμε ότι συνέβη περισσότερες από μία φορές, αλλά μπορούμε να αποδείξουμε ότι συνέβη τουλάχιστον μία φορά στις 25 Μαΐου”. Η αστυνομία επιβεβαίωσε το περιστατικό στις 25 Μαΐου.

Τα σωματικά υγρά όπως το σάλιο είναι ο πρωταρχικός τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι μπορούν να προσβληθούν από τον κορωνοϊό, ανέφεραν ειδικοί.

«Η συμπεριφορά αυτού του συγκεκριμένου ατόμου ήταν κατακριτέα και δεν αντανακλά καθόλου τον τρόπο με τον οποίο οι υπάλληλοί μας αντιμετωπίζουν τους πελάτες μας σε καθημερινή βάση», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Starbucks.

Μέχρι σήμερα, κανένας αστυνομικός που είναι γνωστό ότι επισκέφθηκε το κατάστημα δεν αρρώστησε, αλλά το τμήμα βρίσκεται στη διαδικασία ειδοποίησης αστυνομικών από τις γύρω περιοχές που ενδέχεται να έχουν πιει καφέ από το κατάστημα κοντά στις 25 Μαΐου.

Η τοποθεσία του Park Ridge είχε ιστορικά καλές σχέσεις με την τοπική αστυνομία και έχει φιλοξενήσει πολλές εκδηλώσεις, όπως το “Coffee with a Cop”.

Είπε ότι δεν θέλει η φερόμενη συμπεριφορά του Τρέζο να αμαυρώσει τη φήμη της εταιρείας ή των εργαζομένων στο κατάστημα.

Από τότε απολύθηκε ο barista.

Πηγή : hairt.gr