Μια αρκετά δύσκολη χρονιά είχε ο Πατρινός πυγμάχος Πάρης Σταυρόπουλος το 2020.

Ο ταλαντούχος πυγμάχος δούλεψε αρκετά για να πετύχει τα όνειρα του στην επαγγελματική πυγμαχία, εγκαταστάθηκε στη Μεγάλη Βρετανία και στο Λονδίνο και όταν ήταν έτοιμος σχεδόν για να τα υλοποιήσει τα όνειρα αυτά, τραυματίστηκε στον αγώνα της Ρώμης με τον Ιταλό πρωταθλητή.

Έσπασε το χέρι του και χρειάστηκε να κάνει δύο χειρουργεία αφού το πρώτο δεν πέτυχε, καθώς δεν κόλλησε το χέρι και γενικότερα πέρασε δύσκολες στιγμές.

Πλέον βρίσκεται στο στάδιο της θεραπείας, θα αργήσει να επανέλθει αφού χρειάζονται να περάσουν τουλάχιστον τρεις μήνες μέχρι να φορέσει ξανά τα γάντια, όμως ο ίδιος είναι αποφασισμένος να σφίξει για ακόμα μία φορά τα δόντια. Απογοητεύτηκε στην αρχή, ωστόσο, πλέον έχει πεισμώσει και ανυπομονεί να έρθει η στιγμή που θα ξεκινήσει ξανά προπονήσεις.

Ευχή του το 2021 να είναι πιο τυχερό για αυτόν, αφού έχοντας σε όλο αυτό το διάστημα να δει τι έφταιξε και ποια μπορεί να ήταν τα λάθη του – πέρα από την άτυχη στιγμή που είχε -  θα εμφανιστεί ακόμα πιο βελτιωμένος όταν είναι να ξεκινήσει και πάλι τους αγώνες. Με λίγα λόγια δεν το βάζει με τίποτα κάτω ο Πάρης.