Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε δημοτικό διαμέρισμα, της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και στο εσωτερικό του καταστήματος βρίσκονταν δύο πελάτες που κατανάλωναν αλκοολούχα ποτά.

Επίσης χθες το βράδυ συνελήφθη σε δημοτικό διαμέρισμα της Αμφιλοχίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εξυπηρετούσε τέσσερις καθήμενους πελάτες, προσφέροντας οινοπνευματώδη ποτά.

Ακόμα στο Μεσολόγγι συνελήφθη, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε ημιυπαίθριο χώρο του καταστήματος εξυπηρετούσε τρεις πελάτες που κατανάλωναν οινοπνευματώδη ποτά.

Τέλος στο Αγρίνιο, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε εξωτερικό στεγασμένο χώρο του καταστήματος βρίσκονταν επτά πελάτες που καταναλώναν αφεψήματα, τα οποία εναπόθεταν και σε τραπέζια του καταστήματος.

Και στις τέσσερις παραπάνω περιπτώσεις επιβλήθηκαν στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων διοικητικό πρόστιμο (5.000,00 €) και προσωρινή αναστολή λειτουργίας του καταστήματος για (15) ημέρες, ενώ σε κάθε έναν από τους πελάτες βεβαιώθηκαν πρόστιμα ύψους (300,00€).