Την κάμερα του Love It υποδέχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η Αννίτα Ναθαναήλ στο όμορφο και στολισμένο σπίτι της. Η γοητευτική Ελληνίδα, μάλιστα, δεν παρέλειψε να τραγουδήσει τα κάλαντα στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, όπως αναφέρει το zappit.

Μέσα σε όλα, η Αννίτα Ναθαναήλ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όσο ακόμα τα παιδιά μου ήταν μικρά δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγωνία και την έκπληξή τους για το τι τους έφερε ο Άγιος Βασίλης! Αν είχαν στείλει το σωστό γράμμα και πόσο έπαιξε ρόλο εάν τα πήγαν καλά στο σχολείο».

«Μια χρονιά επιστρέψαμε από τις διακοπές των Χριστουγέννων και ανακαλύψαμε ότι μας είχαν κλέψει στο σπίτι. Αλλά και αυτό δεν θεωρώ πως είναι από τα σημεία τα οποία έχουν σταθεί σαν highlight για τις γιορτές μας» πρόσθεσε, επίσης, η παρουσιάστρια. «Αυτή είναι ίσως η τελευταία χρονιά που θα βρεθούμε όλοι μαζί και τα κορίτσια καθώς η μεγάλη μου κόρη θα φύγει οριστικά για την Αμερική και να σπουδάσει από τις αρχές Ιανουαρίου. Οπότε ποτέ ξανά δεν θα είμαστε όλοι μαζί, όπως είμαστε αυτή τη στιγμή»