Με το ρεσιτάλ τρομπέτας από τον Περικλή Αλιώπη, τον οποίο στο πιάνο συνόδευε η Λιουντμίλα Ιβάνοβα, συνεχίστηκαν την Τρίτη, οι παρουσιάσεις των διαδικτυακών «μικρών» συναυλιών, ρεσιτάλ και κοντσέρτων του Δημοτικού Ωδείου Πατρών, για την ενιαία εορταστική δράση του Πολιτιστικού Οργανισμού, με αποδέκτες του πολίτες της Πάτρας και όλης της χώρας, «Τέχνη στην Πόλη - Τέχνη για την Πόλη».

Πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά - από τις εννέα συνολικά - εκδήλωση του Ωδείου, η οποία παρουσιάστηκε στο κανάλι του Οργανισμού στο youtube.

Το σχετικό video είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα patrasculture.gr και τα social media του Οργανισμού. Τις επόμενες ημέρες, θα ακολουθήσει - πάντα μέσα από το διαδίκτυο - η σταδιακή παρουσίαση των υπολοίπων  συναυλιών, έτσι όπως αυτές αποτυπώθηκαν  σε αντίστοιχα video.  

Το σχετικό link για την παρακολούθηση του νέου video είναι https://youtu.be/-5Pcm5l0v6c Επίσης η συναυλία προβάλλεται από την ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού patrasculture.gr, την σελίδα του Οργανισμού στο Facebook και τα social media των δομών του.


ΡΕΣΙΤΑΛ ΤΡΟΜΠΕΤΑΣ