Με μία ακόμα παρουσίαση συναυλίας του Δημοτικού Ωδείου Πατρών, συνεχίστηκε την Κυριακή η ενότητα του Πολιτιστικού Οργανισμού με γενικό τίτλο « Τέχνη στην πόλη - Τέχνη για την πόλη», η οποία περιλαμβάνει δράσεις με αποδέκτες κατά την περίοδο των εορτών τους πολίτες της Πάτρας και όχι μόνο. 

Μέσω του καναλιού στο youtube, την ιστοσελίδα  και τα social media του Οργανισμού, προβάλλεται η συναυλία με έργα για πιάνο και βιολί, των  I. Stravinsky, S. Prokofiev, A. Kgachaturian και J. Williams.

Πρόκειται για το δεύτερο από τα εννέα «μικρά» ρεσιτάλ, συναυλίες και κοντσέρτα, που πραγματοποιούνται για την περίοδο των εορτών, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης ενιαίας δράσης και προβάλλονται διαδικτυακά. 

Τις επόμενες ημέρες, θα ακολουθήσει - πάντα μέσα από το διαδίκτυο - σταδιακά - η παρουσίαση των υπολοίπων συναυλιών, έτσι όπως αυτές αποτυπώθηκαν  σε αντίστοιχα video.  Το Δημοτικό Ωδείο Πατρών και με αυτόν τον τρόπο στέλνει το δικό του μήνυμα , προσκαλώντας τους πολίτες κάθε ηλικίας, να «ανταμώσουν» με ξεχωριστές συνθέσεις και τραγούδια, ξένων και Ελλήνων δημιουργών, κλασσικών και μη.

Το σχετικό link για την παρακολούθηση του νέου video είναι https://youtu.be/ey-nDtfeOcY . Επίσης η συναυλία προβάλλεται από την ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού patrasculture.gr, την σελίδα του Οργανισμού στο Facebook και τα social media των δομών του.


ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΠΙΑΝΟ ΚΙ ΒΙΟΛΙ