Τις μέρες αυτές που οι ενδεείς συμπολίτες έχουν περισσότερο ανάγκη ας μη ξεχνάμε την ανθρωπιά μας, έτσι ώστε μέσα από τις πράξεις μας, να λάμψει μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Ο Εμπορικός κόσμος αυτές τις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε λόγω του covid 19 με κλειστά καταστήματα και αβέβαιο μέλλον παρότι έχει πληγεί, δεν θα άφηνε τους συνανθρώπους μας αβοήθητους.

Έτσι ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος, ύστερα από προηγούμενες επικοινωνίες, με χαρά δέχτηκε  το τηλέφωνο του Πρόεδρου από το Φωτεινό Αστέρι Χρήστου Σπηλιόπουλου, παραμονή Χριστουγέννων, για προσφορά τροφίμων σε άπορες οικογένειες του Δήμου μας.

Αμέσως κινητοποιήθηκε και κατόπιν συνεννόησης παρέδωσαν τα τρόφιμα στο κελάρι της αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως  και στον πατέρα Στυλιανό Καπράλο, που προσφέρει καθημερινά φαγητό σε εκατοντάδες συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

«Παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε ως επιχειρηματίες, ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος σε μία πράξη ανθρωπιάς και αγάπης για τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη» τονίζει ο Λάμπης Παπαδόπουλος.

«Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε όχι μόνο αυτές τις άγιες ημέρες αλλά καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Πρόκειται για συμπολίτες μας που είχαν τα πάντα και  βρέθηκαν λόγω της παρατεταμένης κρίσης να μην έχουν τίποτα. Ζούνε δίπλα μας και από αξιοπρέπεια δε θα πούνε ποτέ πως έχουν οικονομικό πρόβλημα.

 Γι αυτό και τα τρόφιμα τα πήγαμε στο κελάρι της αγάπης όπου ο π. Στυλιανός με διακριτικότητα, ξέρει σε ποιους να τα προσφέρει.  Ευχαριστώ θερμά για άλλη μια φορά των Πρόεδρο από το Φωτεινό Αστέρι Χρήστο Σπηλιόπουλο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μας "δίνει", για συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Να θυμίσω και τα σχολικά είδη που μας χορήγησε πριν λίγους μήνες. Σαν εκπρόσωπος των Εμπόρων τον ευχαριστώ και υπόσχομαι να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του».