Η πρώτη από τις εννέα μικρές συναυλίες και ρεσιτάλ του Δημοτικού Ωδείου Πατρών, οι οποίες είναι ενταγμένες στην ενιαία ενότητα «Τέχνη στην Πόλη – Τέχνη για την Πόλη» που διοργανώνει για τις ημέρες των εορτών ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, παρουσιάστηκε διαδικτυακά την Παρασκευή μέσω του καναλιού στο youtube, της ιστοσελίδας και των social media του Οργανισμού.

Τις επόμενες ημέρες, θα ακολουθήσει σταδιακά η παρουσίαση των υπολοίπων συναυλιών, έτσι όπως αυτές αποτυπώθηκαν σε αντίστοιχα video πάντα μέσα από το διαδίκτυο. Το Δημοτικό Ωδείο Πατρών και με αυτόν τον τρόπο στέλνει το δικό του μήνυμα, προσκαλώντας τους πολίτες κάθε ηλικίας, να «ανταμώσουν» με ξεχωριστές συνθέσεις και τραγούδια, ξένων και Ελλήνων δημιουργών, κλασσικών και μη.

Παρά την δύσκολη συγκυρία και το Δημοτικό Ωδείο Πατρών συνεχίζει να υπηρετεί τον εκπαιδευτικό και όχι μόνο, ρόλο του απέναντι την πόλη, αξιοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσο και τρόπο, γνωρίζοντας ωστόσο πως αυτά δεν μπορούν να υποκαταστήσουν το μέγιστο αποτέλεσμα που προσφέρουν η αμεσότητα και η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και παρουσία θεατών, τέτοιων δράσεων.

Τα σχετικό link για την παρακολούθηση του video είναι https://youtu.be/imRtrRbINrw. Επίσης η συναυλία προβάλλεται από την ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού patrasculture.gr, την σελίδα του Οργανισμού στο Facebook και τα social media των δομών του.