Οι κάμερες έπιασαν δουλειά και οι… ειδικοί ξεκίνησαν τις αλλαγές σε ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνιση και το στιλ τους, υποσχόμενοι πως το «μετά» θα τους κάνει να αισθανθούν καλύτερα.

Όπως είχε αναφέρει πρώτο το newsit.gr η Δούκισσα Νομικού θα είναι η παρουσιάστρια της καινούργιας καθημερινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, του Super Makeover, που σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού “είναι η απόλυτη εκπομπή μεταμορφώσεων με τα πιο εντυπωσιακά «πριν» και «μετά» που είδατε ποτέ!

Η λαμπερή Δούκισσα Νομικού υποδέχεται, στο πιο stylish loft της πόλης, όλους όσοι είναι έτοιμοι για την αλλαγή που τους αξίζει! Experts στο Styling, στο Make Up, στο Hair Styling, αλλά και ειδικοί σε θέματα ψυχολογίας και κοσμετολογίας θα ακούνε, θα μελετάνε, θα προτείνουν και θα αναλαμβάνουν την υλοποίηση των αλλαγών.

Οι experts του Super Makeover είναι κορυφαία ονόματα στον χώρο τους:

Ο Make up expert Παντελής Τουτουντζής συνεργάζεται με γνωστές εταιρίες καλλυντικών, πρακτορεία μοντέλων, σχεδιαστές μόδας και με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες σε μεγάλα events όπως η Eurovision.

Η Fashion Stylist expert Έλενα Παπασταύρου έχει συνεργαστεί με γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης, είναι διευθύντρια μόδας σε γνωστό περιοδικό, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνη για την εικόνα των παρουσιαστών της ενημερωτικής ζώνης του ΣΚΑΪ.

Η Hair Stylist expert Σοφία Νομικού, έχει εργαστεί στον χώρο του Τύπου, της διαφήμισης, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, ενώ συνεργάζεται με γνωστά πρόσωπα της καλλιτεχνικής σκηνής.

Η Συμβουλευτική Ψυχολόγος expert Μαρία Χουδαλάκη, έχει πολυετή εμπειρία ως σύμβουλος οικογένειας και ζεύγους και ως ψυχολόγος προσφέρει θεραπευτική στήριξη και εμψύχωση σε γνωστό κέντρο ιατρικής αισθητικής”.


Tα γυρίσματα για το Super Makeover ξεκίνησαν την Τρίτη  και επιθυμία του ΣΚΑΪ είναι να βγει στον αέρα το αργότερο τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου. Καθημερινά λοιπόν, γύρω στις 5 το απόγευμα, αμέσως μετά το «Καλό μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά η Δούκισσα Νομικού με τους συνεργάτες θα αναλαμβάνει να μεταμορφώσει όσους θέλουν να αλλάξουν το στιλ τους προσπαθώντας όμως παράλληλα να… μεταμορφώσει και την «εικόνα» του σταθμού στους πίνακες τηλεθέασης… !

Πηγή: newsit.gr