Η Πάτρα, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν εξαιτίας της πανδημίας, ντύθηκε στα γιορτινά της σε μία προσπάθεια του δήμου να δημιουργήσει μία γιορτινή ατμόσφαιρα που ίσως έχουμε περισσότερη ανάγκη από ποτέ.

Σίγουρα αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά για όλους μας, με πολλές οικογένειες να αντιμετωπίζουν προβλήματα και δυσκολίες. Όμως αυτές οι μέρες που διανύουμε είναι ημέρες αγάπης και η αγάπη φέρνει πάντα την ελπίδα και την αισιοδοξία, την πίστη για ένα καλύτερο αύριο.

Αυτή την αισιοδοξία προσπάθησε να αποτυπώσει ο δήμος μέσα από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης, σκορπίζοντας την στην ατμόσφαιρα μέσα από τις δημιουργίες και τη δουλειά των εργαζόμενων του.

Στο κανάλι του δήμου στο youtube ανέβηκε ένα βίντεο που δείχνει όλη αυτή τη δουλειά και το αποτέλεσμα της προσπάθειας που έγινε.

Κάτω από αυτό αναφέρονται τα εξής: «Μια νότα αισιοδοξίας και ψυχικής ανάτασης προσφέρει στους πατρινούς, αυτή την δύσκολη περίοδο, ο φετινός χριστουγεννιάτικος στολισμός της πόλης για τον οποίο εργάστηκαν άοκνα, για μια ακόμη χρονιά, οι εργαζόμενοι στον Δήμο.

Το χριστουγεννιάτικο χωριό με την φάτνη και όλες τις άλλες κατασκευές στην πλατεία Γεωργίου, αλλά και το μεταλλικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Τριών Συμμάχων,  τα στοιχεία του φωτισμού στην Αγίου Νικολάου, ο διάκοσμος στα 3 νοσοκομεία και όλες οι γιορτινές κατασκευές με τις οποίες στολίστηκαν πλατείες και γειτονιές της πόλης, είναι έμπνευσης και δημιουργίας των εργαζομένων».


Χριστούγεννα 2020 - Η Πάτρα φόρεσε τα γιορτινά της