Αυτά τα Χριστούγεννα ακούμε ΚΑΙ παραμύθια!
Και συγκεκριμένα, το παραμύθι που ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος αφηγείται για πρώτη φορά σε εμάς!
Στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης
και τα αγαπημένα του παιδιά!

Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 στις 19.00
Για παιδιά
και για τους γονείς τους!

Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 19.00, ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος, αγαπημένος φίλος και συνεργάτης του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, αφηγείται ιστορίες από τα Χριστούγεννα που του έδωσαν έμπνευση να γράψει τα χριστουγεννιάτικα παραμύθια του.

Σας καλούμε να είστε μαζί μας στη διαδικτυακή αυτή συνάντηση που σχεδιάστηκε με ιδιαίτερη φροντίδα και προσφέρεται με χαρά και γνώση από τον αγαπημένο μας συγγραφέα, αποκλειστικά σε όλους τους μικρούς φίλους του Μουσείου μας αλλά και στους γονείς τους!

Αυτήν την Κυριακή, ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος θα διαβάζει για πρώτη φορά ένα δικό του ανέκδοτο χριστουγεννιάτικο παραμύθι και μας προτείνει δράσεις με τα βιβλία για όλη την οικογένεια, ώστε φέτος να περάσουμε Χριστούγεννα Παραμυθένια.

Καθίστε όλοι μαζί γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ενώστε τα χέρια μαζί μας! Η μαγική αστερόσκονη των Χριστουγέννων είναι εδώ!

Η συμμετοχή στη χριστουγεννιάτικη παραμυθοσυνάντηση με τον αγαπημένο μας Βαγγέλη Ηλιόπουλο είναι δωρεάν, αλλά η έγκαιρη δήλωση και η προκράτηση είναι απαραίτητες!

Εάν θέλετε να είστε μαζί μας αυτή την Κυριακή, συμπληρώστε την επισυναπτόμενη φόρμα ενδιαφέροντος.

Κλείστε τη θέση σας! Σας περιμένουμε!

Κράτηση θέσης: https://www.childrensartmuseum.gr/register_christmas_2020