Το Δημοτικό Ωδείο Πατρών στέλνει το δικό του μήνυμα, μέσα από εννέα μικρά ρεσιτάλ και συναυλίες τα οποία αποτυπώθηκαν σε αντίστοιχα video, προσκαλώντας τους πολίτες κάθε ηλικίας, να «ανταμώσουν» με ξεχωριστές συνθέσεις και τραγούδια, ξένων και Ελλήνων δημιουργών, κλασσικών και μη.

Η παραγωγή των video είναι ενταγμένη στην ενιαία δράση των δομών του Πολιτιστικού Οργανισμού με τον γενικό τίτλο «Τέχνη στην πόλη - Τέχνη για την πόλη». Παρά την δύσκολη συγκυρία και το Δημοτικό Ωδείο Πατρών συνεχίζει να υπηρετεί τον εκπαιδευτικό και όχι μόνο, ρόλο του απέναντι την πόλη, αξιοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσο και τρόπο, γνωρίζοντας ωστόσο πως αυτά δεν μπορούν να υποκαταστήσουν το μέγιστο αποτέλεσμα που προσφέρουν η αμεσότητα και η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και παρουσία θεατών, τέτοιων δράσεων.

Στις 9 «μικρές» συναυλίες, ρεσιτάλ και κοντσέρτα που θα προβληθούν σε αντίστοιχα video, το κοινό θα έχει την δυνατότητα να «ανταμώσει» με έργα συνθετών όπως οι Mozart,J.I.Bach, Donizetti, Schubert, Adam, Χατζηδάκη, Σαμάρα, Λαμπελέτ, L. van Beethoven, P. Cremont, Hindemith , R.Karapetyan, I. Stravinsky, S. Prokofiev, A. Khachaturian & J.Williams και  Haydn.

Όλα τα video θα αναρτηθούν στο κανάλι του Πολιτιστικού Οργανισμού στο YouTube, στις ιστοσελίδες και στα social media των δομών του. Τα σχετικά link μέσω των οποίων θα είναι δυνατή η παρακολούθηση των video θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.