Μπορεί να έχουμε lockdown και ο αθλητισμός να είναι στον «πάγο», με τις μεγαλύτερες διοργανώσεις να έχουν ακυρωθεί, χωρίς να ξέρει κανείς το πότε θα γίνουν, όμως, ο πρωταθλητισμός δεν καταλαβαίνει πολλά πράγματα από την καραντίνα.

Η δουλειά για έναν αθλητή που κάνει πρωταθλητισμό πρέπει να συνεχιστεί χωρίς παύση και αυτή είναι η ένσταση πολλών ανθρώπων του αθλητισμού, σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί. 

Η πρωταθλήτρια του στίβου της Ολυμπιάδας Πατρών Δέσποινα Μουρτά συνεχίζει πάντως την προετοιμασία της και τις σκληρές προπονήσεις της στο κλειστό για τον πολύ κόσμο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Θυμίζουμε ότι η αθλήτρια της Ολυμπιάδας είχε πάρει απόφαση να μην πάρει μέρος σε αγώνες το 2020, επιλέγοντας να προετοιμαστεί καλύτερα για το 2021 που έρχεται, με δεδομένο ότι όλες αυτές οι δυσκολίες που έχουν προκύψει με την πανδημία θα αποτελούσαν πλέον παρελθόν. 

Η Πατρινή πρωταθλήτρια, έτσι, έχει μπροστά της αγωνιστικές υποχρεώσεις και προκλήσεις το νέο έτος που αφορούν τόσο το σωματείο της, όσο και την εθνική ομάδα, συνεχίζοντας τη δουλειά για να μπορέσει να ανταποκριθεί. Μένει να δούμε πότε ο αθλητισμός θα επιστρέψει στην κανονικότητα, έχοντας ξεπεράσει όλα αυτά τα εμπόδια του κορωνοϊού.