Την Πηνελόπη Αναστασοπούλου συνάντησε ο Αρτ από τη Φωλιά των Κου Κου, λίγο πριν την πρόωρη ολοκλήρωση του The Booth. Η ηθοποιός μίλησε για την απόφαση του καναλιού να τερματίσει την εκπομπή, αλλά και για το σχόλιο που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς σε πρόσφατη συνέντευξή του πως το χειρότερο που έχει ακούσει για εκείνον είναι ότι φέρθηκε άσχημα στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου μετά την εγκυμοσύνη της.

«Τις φήμες έχουμε μάθει στη δουλειά μας να μην τις πολυακούμε. Εγώ προσωπικά ήμουν υπεραισιόδοξη, πιστεύω πάρα πολύ σε αυτό το project, στεναχωριέμαι γιατί πραγματικά θεωρώ ότι η εκπομπή έκανε μια αίσθηση και μια διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα πράγματα. Για να ολοκληρωθεί κάτι πάει να πει ότι υπάρχει λόγος που γίνεται. Εγώ είμαι άνθρωπος που θέλω να βλέπω τι είναι το μετά που θα έρθει.

Μας το ανακοίνωσαν απλά, ότι η εκπομπή θα ολοκληρωθεί στις 23 του μήνα. Έχουμε συμβόλαιο αλλά δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί. Είναι τόσο πρόσφατο που δεν έχουμε προλάβει ακόμα να το καταπιούμε. Πιο βαριά το πήρα εγώ, ξεκάθαρα! Στεναχωρήθηκα πολύ», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Για τον Νίκο Μουτσινά ανέφερε τα εξής: «Από το δικό μου στόμα δημόσια πράγματα άσχημα για τον Νίκο δεν έχουν ακουστεί ποτέ. Αυτό το ξέρει ο Νίκος γιατί το λέει, μη ρωτάς εμένα. Εμένα μου έγινε μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση και έδωσα μια πολύ συγκεκριμένη απάντηση τότε. Επειδή εγώ με τον Νίκο είχα πάρα πολλά χρόνια πολύ στενή σχέση και φιλία, θεωρώ ότι αυτά είναι πράγματα που θα πρέπει να ειπωθούν μεταξύ εμένα και του Νίκου. Με ανέφερε, αλλά δεν είπε ότι ακούστηκαν από εμένα. Αν θες μπορείς να ρωτήσεις τον Νίκο τι εννοεί, αλλά εγώ δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό. Δεν έχουμε επαφές αλλά και πάλι δεν σημαίνει τίποτα».