Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Η υπερβολική σου διαχυτικότητα, αγαπητέ Κριέ, είναι αιτία παρεξηγήσεων στον κοινωνικό σου περίγυρο. Χαμήλωσε λίγο τους τόνους, ειδικά αν δεν θα ήθελες να γίνεσαι αντικείμενο συζητήσεων κάθε λίγο και λιγάκι. Η φιλαρέσκεια έχει όρια και δεν πρέπει να τα ξεπερνάς, γιατί χαλάς την εικόνα σου.

Ταύρος

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να τρέξεις αρκετά, για να μπορέσεις να βγάλεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Είσαι σε περίοδο που οι ευκαιρίες θα σου εμφανίζονται η μία μετά την άλλη και δεν έχεις πραγματικά καμία δικαιολογία, για να μη βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου, και μάλιστα με επιτυχία.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατευθύνσεις και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί μαζί σου τη σημερινή ημέρα και θα σου συμπαρασταθούν σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Απόφυγε να κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν στην υπερβολή και ακολούθησε τον δρόμο της λογικής.

Καρκίνος

Η υπερβολική σου εμμονή στη λεπτομέρεια, αγαπητέ Καρκίνε, κουράζει τους γύρω σου αλλά θα γίνει αφορμή για μία σημαντική ανακάλυψη. Θα εκπλαγείς και η πορεία σου θα αλλάξει πολύ απότομα. Μείνε σταθερά στον δρόμο που έχεις επιλέξει και άσε τα πράγματα να δρομολογηθούν.

Λέων

Αυτή η Τρίτη, είναι ιδανική για να ασχοληθείς με ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα. Μη φοβηθείς να τα φέρεις στην επιφάνεια και λύσε τα μία και καλή. Φίλοι θα σε συμβουλεύσουν και θα τονώσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθησή σου. Μία άσχημη είδηση σε περιμένει από άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Παρθένος

Το ερχόμενο διάστημα είναι κατάλληλο για το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά την πραγματοποίηση νέων ιδεών, καθώς και την προώθηση συμφωνιών και σχεδίων. Οι πλανήτες ευνοούν τις τολμηρές κινήσεις και φέρνουν ικανοποιήσεις και ανταμοιβές. Μην αφήσεις τον φόβο της αποτυχίας να επηρεάσει τον δυναμισμό σου.

Ζυγός

Η ημέρα, κρύβει εκπλήξεις που θα αλλάξουν την οπτική που βλέπεις τα πράγματα. Αν έχεις ανασφάλειες, φρόντισε να μιλήσεις με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και να ακούσεις τη γνώμη τους. Πρέπει να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε τραβούν πίσω στο παρελθόν, το συντομότερο δυνατό.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, μία δύσκολη ημέρα θα είναι αυτήν την Τρίτη για εσένα και φέρνει δυσκολίες και ασυνεννοησίες σε όλα τα επίπεδα και εκφάνσεις της καθημερινότητας σου. Πρόσεξε πολύ τα λόγια σου και τις κινήσεις που θα κάνεις αν θες να έχεις καλά ξεμπερδέματα.

Τοξότης

Η ημέρα θα κυλήσει αρκετά καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα. Με την θετική διάθεση που σε διακατέχει, θα πετύχεις πράγματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Επιδίωξε να κάνεις συζητήσεις με άτομα της οικογένειας, για να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν και να αποκαταστήσεις το ταραγμένο κλίμα μεταξύ σας.

Αιγόκερως

Η ημέρα είναι δύσκολη και νευρική για εσένα ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Προέχει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να χρησιμοποιήσεις την λογική σου για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Μην το βάζεις κάτω με την παραμικρή δυσκολία και μείνε συγκεντρωμένος σε αυτά που θέλεις να κάνεις.

Υδροχόος

Αξιοποίησε την ενέργειά σου σήμερα, για να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά ζητήματα και θα τα καταφέρεις ακόμα και σε προβλήματα, που μέχρι σήμερα σου φαίνονταν άλυτα. Μην κάνεις πίσω σε τίποτα, γιατί το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να πετύχεις.

Ιχθείς

Σήμερα δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά, αγαπητέ Ιχθύ, αν βέβαια θέλεις να πας την ζωή σου ένα βήμα πιο πέρα. Η μεγάλη ευαισθησία σου σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις και σε οδηγεί σε άτοπα συμπεράσματα. Μήπως πρέπει να συζητήσεις με τους δικούς σου και να ακούσεις την γνώμη τους; Είναι σίγουρο ότι θα σου χαρίσουν άλλη οπτική στα θέματα που σε προβληματίζουν.