Θυμάστε τον Πατρινό Μιχάλη Μαρκόπουλο, που είχε πάρει το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό στιχουργικής της ραδιοφωνικής εκπομπής «Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου»;

Ήταν αυτός που με τους στίχους του είχε μαγέψει τους φίλους της εκπομπής και των χρηστών του διαδικτύου που τον επέλεξαν τελικά με την ψήφο τους ως νικητή στον έβδομο διαγωνισμό της εκπομπής που μεταδίδεται στο Θέμα 104,6 και επιμελούνται οι Χρήστος Αηδόνης και Γιώργος Χατζής.

Οι στίχοι του τραγουδιού του μελοποιήθηκαν και απέκτησαν νότες και μουσική. Το τραγούδι θυμίζουμε ότι ονομάζεται «Εύθραυστη» και τη μουσική συνέθεσε ο Γιώργος Χατζής. Η ερμηνεία του τραγουδιού ανήκει στον Βαγγέλη Γιαννάκη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Βαγγέλης Γιαννάκης (ένθετη φωτό) με σπουδαίες περγαμηνές στο χώρο της μουσικής και του θεάματος επί 25 συναπτά έτη υπηρετεί σεμνά το λαϊκό τραγούδι με συνεργασίες σε μουσικές σκηνές και συναυλίες με καταξιωμένα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.

Πάντως ο Μιχάλης Μαρκόπουλος ακούγοντας για πρώτη φορά τους στίχους του να γίνονται τραγούδι σίγουρα θα αισθάνθηκε υπέροχα, νιώθοντας συγκίνηση και παίρνοντας ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για να συνεχίσει αυτό που αγαπάει και στο οποίο έχει ταλέντο.

Ακούστε το τραγούδι:


Εύθραυστη - Βαγγέλης Γιαννάκης Official Lyric Video