Στον καναπέ του Dot βρέθηκε ο Θέμης Κανέλλος, το μεσημέρι τις Κυριακής, δυο μέρες μετά την αυλαία του Big Brother. Ο πρώην διαγωνιζόμενος του ριάλιτι του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κομμάτι της αποδοχής που ο ίδιος δεν είχε από την αρχή για την σεξουαλική του ταυτότητα, όπως αναφέρει το zappit.

Ειδικότερα, ο Θέμης Κανέλλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ήμουν μικρός και κατάλαβα ότι είμαι gay, δεν μου φάνηκε περίεργο. Δηλαδή στο μυαλό μου είχα πως μου αρέσουν τα αγόρια, δεν μου φάνηκε περίεργο. Δεν είχα κάποιο ταμπού. Βρήκα μια εσωτερική δύναμη ότι θα είσαι μόνος σου, θα σε πολεμάνε οι γονείς σου, θα σε πολεμάνε ίσως οι και φίλοι σου αλλά εσύ θα είσαι καλά. Ταυτόχρονα φυσικά και με πολλά χρόνια που πήγαινα στην ψυχολόγο μου, κατάφερα να είμαι καλά εγώ με τον εαυτό μου και να με βοηθήσει αυτό να το μεταδώσω και σε άλλους ανθρώπους».

«Δεν είναι καθόλου απλό πράγμα να μην έχεις την αποδοχή των γονιών σου. Στην αρχή είχα στεναχωρηθεί, έκλαιγα, πήγαινα στο σχολείο και δεν ήθελα να φύγω. Ήθελα να μείνω στο σχολείο γιατί εκεί ήμουν πιο αποδεκτός από ότι ήμουν στο σπίτι μου. Για κάποιους κόλαση ήταν το σχολείο, για μένα ήταν το ίδιο μου το σπίτι» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο πρώην παίκτης του Big Brother. »

Παράλληλα, ο Θέμης Κανέλλος μίλησε για την κίνηση της μητέρας του να του τηλεφωνήσει κλαίγοντας αμέσως μετά την αποχώρηση του από το Big Brother.