Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη ήταν η ηθοποιός Μέλπω Κωστή, το πρωινό της Κυριακής, στην εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής» του Alpha. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην απώλεια του γιου της, όπως αναφέρει το zappit.

Μια απώλεια που την στιγμάτισε, όπως ήταν επόμενο, πριν από λίγα χρόνια αλλά κατόρθωσε να σταθεί στα πόδια της. Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της ενημερωτικής εκπομπής ρώτησε την καλεσμένη του, «όταν βρίσκεσαι πάνω από το πτώμα του παιδιού σου, τι σκέφτηκες;».

«Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι θα μπω σε έναν μακρύ δρόμο και πρέπει να αλλάξω επίπεδο. Είπα εκείνη τη στιγμή πως θα κάνω κάτι καλό με τη ζωή μου. Όπως γνωρίζω να λειτουργώ στις δυσκολίες» απάντησε με ειλικρίνεια η Μέλπω Κωστή. «Από μόνη μου, όταν πονούσα, το άφηνα να πονάω και αυτό συνειδητοποιούσα, είναι ότι το μυαλό μου το ίδιο με έβγαζε από τον πόνο. Γιατί το μυαλό θέλει πάντα να δουλεύει και, όταν βιώνεις ένα συναίσθημα, έρχεται το ίδιο το μυαλό και σε βγάζει. Όταν του πας κόντρα τότε δεν το αφήνεις να εκτονωθεί».

«Επίσης, βίωνα και την χαρά μου χωρίς ενοχές. Βέβαια εγώ διάβασα. Κάθισα μόνη μου, διαλογίστηκα, πήγα στη δουλειά μου μέσα σε δέκα μέρες» συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.