Τα "Χριστουγεννιάτικα πλακάκια "της εικαστικού Νάντια Μπαράκου και η συλλεκτική σειρά "Feelings"

Μια εικαστική συλλεκτική σειρά (1/40) με τίτλο Feelings είναι η πρόταση της δημιουργού για αυτά τα Χριστούγεννα του 2020 και το γούρι της χρονιάς 2021 που έρχεται καθώς ένας πολύ δύσκολος χρόνος για όλη την ανθρωπότητα φτάνει στο τέλος και ο ιστορικός του μέλλοντος θα τοποθετηθεί.

Η εικαστικος δημιούργησε 40 μικρά ζωγραφικά έργα διαστάσεων 10×10 (ζωγραφική πάνω σε πλακάκια Ιταλικού οίκου με ακρυλικά και χρώματα πορσελάνης) αριθμημένα και υπογεγραμμένα, τα οποία διατίθενται στον εικαστικό χώρο τέχνης: Art Place - Kyriakos Petalidis Σκουφά 27 Κολωνάκι Αθηνών.

Η Christmas Collection 2020 - Charms 2021 δημιουργήθηκε εν καιρώ πανδημίας αλλά με πνεύμα δύναμης και αισιοδοξίας!

Όπως αναφέρει η Νάντια Μπαράκου "Τα Χριστούγεννα είναι συναίσθημα, είναι χαρά, είναι ελπίδα, είναι φως και αυτό το συναίσθημα δεν πρέπει να χαθεί. Οφείλουμε να το διαφυλάτουμε !Δημιούργησα αυτήν την σειρά των μικρών ζωγραφικών έργων μου με πολύ αγάπη, με χρώμα και συναισθήματα ελπίδας. Συναισθήματα και εικόνες όλων αυτών των Χριστουγέννων που έχουμε βιώσει σαν Ελληνική κοινωνία έως σήμερα πίσω στον χρόνο, μνήμες τόπων και παραστάσεις αλλά και ελπιδοφόρες σκέψεις για την νέα τάξη πραγμάτων του αύριο. Πάντοτε με το βλέμμα στραμμένο στο φως."
Σκέψεις κι ευχές της εικαστικού για ένα νέο ελπιδοφόρο έτος ,συνοδεύουν το κάθε ένα μικρό ζωγραφικό έργο μεταφέροντας στο κοινό το συναίσθημα που αποτέλεσε την έμπνευση της δημιουργίας του .

Έργα όπως: "Ρόδια της ευημερίας" "Χριστουγέννων σύνθεση" "Ο μπλε Άγγελος" "Το καράβι της ελπίδας" "Το άστρο των Χριστουγέννων" αποτελούν μέρος της συλλεκτικής συλλογής.