Στο The2Night Show ήταν καλεσμένος ο Κώστας Κόκλας και μίλησε μεταξύ άλλων για το πως του έχουν φερθεί τα media όλα αυτά τα χρόνια, όπως αναφέρει το zappit.

Ο ηθοποιός δήλωσε: «Κοίταξε να δεις κι η δουλειά των δημοσιογράφων δεν είναι εύκολη γιατί κι αυτοί πιέζονται για να γράψουν. Γενικά δεν έχω παράπονο, μου έχουν φερθεί πάρα πολύ καλά. Μερικές φορές που ένιωσα ότι με αδίκησαν ή που λες γιατί το λες αυτό αφού κι εγώ ήμουν εκεί. Από την άλλη λέω υπάρχουν κομμάτια που είναι για όλους. Δεν θέλω να βγάζει μεροκάματο ο άλλος στην προσωπική μου ζωή, όπως κι εγώ δεν θα έβγαζα στο πρόβλημα και στην προσωπική ζωή κάποιου. Να τον σατιρίσω για κάτι τέτοιο. Ένας χωρισμός, μία απώλεια ή μια αποτυχία που έχει κάποιο κόστος. Δηλαδή πρέπει να βγάλεις εκεί μεροκάματο ρε παιδί μου; Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί γιατί είχε ξεφύγει παλιότερα και στα περιοδικά και τηλεοπτικά. Υπήρξε ένας κανιβαλισμός και πολλοί έλεγαν που να τρέχω να κάνω μήνυση.

Έχω στενοχωρηθεί με ανθρώπους κι είπα είναι ανάγκη να γράψεις κάτι τέτοιο; Γιατί; Τι παραπάνω κόψαμε σε φύλλα και πουλήσαμε; Σε τι βοήθησε;»