Λίγο μετά τον τελικό του GNTM 3 η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στο Ευτυχείτε για να μιλήσει για όλα. Στα «όλα» συμπεριλαμβάνεται και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την Έλενα Χριστοπούλου, όπως αναφέρει το zappit. Τι συνέβη ανάμεσά τους και ολοκληρώθηκε η συνεργασία τους; Γιατί οι δύο γυναίκες αφήνουν υπονοούμενα στις δηλώσεις που κάνουν κατά καιρούς για την Βίκυ Καγιά;

«Το αντιλαμβάνομαι εδώ και πολλούς μήνες αυτό, αλλά πραγματικά είναι κάτι που δεν μπορώ να στο εξηγήσω γιατί από τη δική μου την πλευρά ουδέποτε υπήρξε κάποια τέτοια τάση. Από την πρώτη στιγμή που το κανάλι μου ανακοίνωσε ότι στην κριτική επιτροπή θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και coach η Έλενα Χριστοπούλου, τις αγκάλιασα και χάρηκα που ήταν μαζί μας και οι δυο και νομίζω ότι πήγαμε και πάρα πολύ καλά. Τι συνέβη στο τέλος δεν ξέρω να σου πω.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν με πήρε τηλέφωνο, όμως, της έστειλα κι εγώ χαιρετίσματα και καλή αρχή. Ελάχιστα την έχω παρακολουθήσει. Δεν πιστεύω ότι θα πάει χαμένη αυτή η κίνηση, σε καμία των περιπτώσεων, γιατί το καθημερινό live είναι μεγάλο σχολείο, μαθαίνεις πάρα πολλά πράγματα.

Δεν έχω να πω τίποτα κακό. Θεωρώ ότι όλα γίνονται καλώς καμωμένα για να πάει ένας άνθρωπος παραπέρα και να βγει μπροστά από αυτό», τόνισε η Βίκυ Καγιά.