Οι Άγριες Μέλισσες ετοιμάζονται να ρίξουν προσωρινά αυλαία για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ωστόσο, οι εξελίξεις στο σίριαλ συνεχίζουν να είναι καταιγιστικές και απρόβλεπτες, όπως αναφέρει το zappit.

Στο Πρωινό, όπως κάθε μέρα, έτσι και την Πέμπτη, έπαιξαν αποσπάσματα από το αποψινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες και αμέσως μετά ακολούθησαν τα spoiler. Όμως, κάτι που ακούστηκε για τη σειρά, έπεσε σαν βόμβα στο τραπέζι και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους συντελεστές της εκπομπής.

Μετά από τη χθεσινή συνεύρεση της Ασημίνας με τον Μπάμπη, η Μαίρη Αυγερινοπούλου είπε στην εκπομπή: «Μετά το χθεσινό θα έρθει εγκυμοσύνη».

Τότε πήρε τον λόγο ο Αλέξης Μίχας και είπε: «Θα υπάρξει μια ανατροπή στη σχέση της Ασημίνας με τον Νικηφόρο. Θα έρθουν και πάλι κοντά, δεν έχουν απομακρυνθεί. Σίγουρα ο Μπάμπης αποτελεί μεγάλη απειλή».

«Αν αυτή μείνει έγκυος, προφανώς θα είναι από τον Μπάμπη», είπε η Φαίη Σκορδά. «Εσείς τα λέτε ότι θα μείνει έγκυος. Εγώ δεν το έχω πει ποτέ», σχολίασε ο δημοσιογράφος και τότε η παρουσιάστρια τόνισε με νόημα: «Το λέω εγώ».

Μέχρι τώρα, γνωρίζουμε για τις Άγριες Μέλισσες πως η Ασημίνα δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Ο παραπάνω διάλογος δεν επιβεβαιώνεται, βέβαια, μέχρι στιγμής. Παρ’ όλα αυτά, τάραξε τα νερά και πυροδότησε νέο κύκλο συζητήσεων για τις Άγριες Μέλισσες.