Το νέο άλμπουμ του Πατρινού Βασίλη Ράλλη είναι γεγονός και κυκλοφόρησε πριν από δύο μέρες.

Πρόκειται για το άλμπουμ «Χωρίς εισιτήριο» που περιλαμβάνει συνολικά 16 τραγούδια, σε μουσική δική του τα περισσότερα, αλλά και στίχους, ενώ υπάρχουν σε αυτό και αρκετές συνεργασίες με καλλιτέχνες που έχουν τις ίδιες καλλιτεχνικές ανησυχίες με τον Πατρινό δημιουργό.

Ο ίδιος μιλώντας για την νέα του δουλειά αναφέρει τα εξής: «Στις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνουμε η ανάγκη μου, για δημιουργία και ζωή είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου είναι η μουσική. Για αυτό προσπάθησα να αποτυπώσω προσωπικά βιώματα και σκέψεις μέσα σε 16 τραγούδια.

Τα περισσότερα πράγματα συνήθως στην ζωή έχουν ένα αντίτιμο που κάποιες φορές το ονομάζουμε εισιτήριο. Ένα εισιτήριο που αυτό τον καιρό στερούνται πολλοί συνάνθρωποι μας για βασικές ανάγκες. Έτσι λοιπόν, για όλους αυτούς τους λόγους γεννήθηκε η ανάγκη μου για τη δημιουργία ενός αληθινού σε κάθε λέξη δίσκου, που δεν θα μπορούσε να μην κυριαρχεί το hip-hop.

Mια κουλτούρα με την οποία δεν είχα ασχοληθεί στο παρελθόν, αλλά πάντα αγαπούσα και σεβόμουν. Συνεπώς, σας παρουσιάζω σήμερα τη δική μου αλήθεια σε ένα διπλό μουσικό δίσκο με τίτλο "Χωρίς εισιτήριο" με στοιχεία hip-hop, rap, rock, dubstep, reggae k.a».


Bασίλης Ράλλης - Χωρίς εισιτήριο (Official Video Clip)