Συνεχίζεται ο στολισμός και η τοποθέτηση φωτεινού εορταστικού διακόσμου, στις γειτονιές και στις συνοικίες της Πάτρας, έξω από το κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Χρήστο Κορδά η τοποθέτηση του φωτεινού διακόσμου στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας έχει ολοκληρωθεί και αυτό που μένει να γίνει κάτι ανάλογο και στις συνοικίες της αχαϊκής πρωτεύουσας.

«Έχουμε βάλει ήδη γιορτινά φώτα σε δρόμους των Ζαρουχλείκων, της Οβρυάς, της Εγλυκάδας, του Ρίου και γενικότερα έχουμε φροντίσει για να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές λαμπιόνια και φωτάκια που να χαρίζουν αυτή την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Δεν λέω ότι έχουμε βάλει σε όλους τους δρόμους, αυτό θα ήταν αδύνατον. Αυτό που λέω είναι ότι ειδικότερα φέτος, παρά τις όποιες δυσκολίες έχουμε προσπαθήσει για να μοιράσουμε τον γιορτινό διάκοσμο σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα της πόλης». 

Όπως υποστηρίζει ο κ. Κορδάς η τοποθέτηση του φωτεινού διακόσμου στις συνοικίες έξω από το κέντρο της Πάτρας θα συνεχιστεί και αυτή την εβδομάδα. «Στο ιστορικό κέντρο έχουμε ολοκληρώσει τις εργασίες. Αυτό που θέλω να πω και έχει σημασία για τον φετινό φωτεινό διάκοσμο, τουλάχιστον σε ότι αφορά το κέντρο της Πάτρας, είναι ότι δώσαμε βάση κυρίως στην ποιότητα και όχι τόσο στην ποσότητα.

Η ποιότητα έχει να κάνει με αυτό που βλέπουμε στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου και στην Τριών Συμμάχων, σε δύο σημεία του ιστορικού κέντρου της Πάτρας, από τα οποία κυκλοφορούν φωτογραφίες σε όλο το διαδίκτυο και σε όλη την Ελλάδα.

Έχουμε δεχθεί δεκάδες εγκωμιαστικά σχόλια για τον συγκεκριμένο φωτεινό στολισμό. Φώτα όμως υπάρχουν σε όλο το κέντρο της Πάτρας. Ωστόσο, εστιαστήκαμε στο να κάνουμε κυρίως κάτι πρωτότυπο και καινοτόμο, προσφέροντας ένα καινούργιο στοιχείο στην πόλη για αυτές τις μέρες των γιορτών».