Τα My market κάνουν ποδαρικό και υποδέχονται το νέο έτος μέσα από το τέταρτο τεύχος του περιοδικού τους ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ. Μία ακόμη έκδοση, με πλούσια θεματολογία βασισμένη στην ομώνυμη πλατφόρμα φροντίδας των My market.

Το νέο, γιορτινό τεύχος μοιράζεται μαζί μας νοστιμιές, θετική ενέργεια, λάμψη και κυρίως αισιοδοξία για να υποδεχτούμε με χαμόγελα το νέο έτος!

Η θεματολογία του μας προδιαθέτει να τα δούμε όλα πιο ρόδινα τη νέα χρονιά, δίνοντας μας νόστιμες συνταγές για τώρα τις γιορτές αλλά και συμβουλές για θετική ενέργεια!Πιο συγκεκριμένα, στο εσωτερικό του θα βρούμε ζεστά γιορτινά ροφήματα, κρασιά που θα συνοδεύσουν το γιορτινό μας τραπέζι, συνταγές για έθνικ σούπες, tips για να φάμε ισορροπημένα τις γιορτές, στόχους για μια νέα χρονιά γεμάτη ευεξία, ευφάνταστες και οικονομικές προτάσεις για να διακοσμήσουμε το σπίτι μας και άλλα ακόμα πολλά και ενδιαφέροντα θέματα που θα μας φτιάξουν τη διάθεση!

Όλα Ρόδινα, λοιπόν, για τις φετινές «διαφορετικές» γιορτινές μέρες που έρχονται και μας θέλουν στο σπίτι μας, δίνοντας αξία στα απλά και μένοντας «κοντά» ακόμη και με αυτούς που είναι μακριά μας. 

Το περιοδικό διατίθεται σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων My market αλλά και στο e-shop στη συμβολική τιμή των 0,40 €.