Έφτασε εκείνη η εποχή του χρόνου που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι. Ο λόγος φυσικά για τα Χριστούγεννα! Σε πρώτο πλάνο η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, το διαχρονικό Last Christmas και όλα τα υπόλοιπα χριστουγεννιάτικα τραγούδια… και φυσικά όλες οι σχετικές λιχουδιές!

Τα χριστουγεννιάτικα γλυκά εννοείται πως δεν περιορίζονται σε μελομακάρονα και κουραμπιέδες, αφού υπάρχουν αμέτρητες ιδέες και συνταγές που μπορούμε να ακολουθήσουμε εύκολα στο σπίτι.

Παρακάτω, θα δείτε δυο βίντεο με εντυπωσιακά σε εμφάνιση και λαχταριστά σε γεύση χριστουγεννιάτικα γλυκά που θα μαγέψουν όλη την οικογένεια!

Το μόνο που μένει, είναι να μπείτε στην κουζίνα και ακολουθώντας αυτές τις εύκολες συνταγές, να νιώσετε το δημιουργικό και χαρούμενο κλίμα των Χριστουγέννων, αφήνοντας για λίγο στην άκρη όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Πέρα από τα πρωτότυπα και απίθανα χριστουγεννιάτικα γλυκά που είδαμε στο παραπάνω βίντεο, δείτε στη συνέχεια πώς μπορείτε να φτιάξετε τα πιο υπέροχα χριστουγεννιάτικα cookies σε διάφορα σχήματα.

Είναι τόσο όμορφα και χαριτωμένα που θα λυπάστε να τα φάτε, αλλά από την άλλη δεν θα μπορεί να αντισταθεί κανείς.