Μοναδικές εικόνες γεμάτες λάμψη, φως και πανδαισία χρωμάτων εξέπεμψε ο εμβληματικός Πύργος του Πειραιά, ο οποίος φωταγωγήθηκε σε ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα που καθήλωσε όσους το παρακολούθησαν.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Piraeus Tower Α.Ε. κ. Δημήτρης Ανδριόπουλος φωταγώγησαν τον Πύργο σε ένα θέαμα μοναδικής αισθητικής, το οποίο μεταδόθηκε με live streaming από την ιστοσελίδα christmasinpiraeus.com και τα youtube και facebook του destination piraeus.

Το δεύτερο υψηλότερο κτήριο της Ελλάδος, το οποίο δεσπόζει σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης και αποτελεί πλέον σύμβολο αναγέννησης του Πειραιά, προσέφερε μοναδικές στιγμές γεμάτες παλμό, φως, συναίσθημα και γιορτινά χρώματα, με φόντο το μεγάλο λιμάνι της χώρας. Στο πλαίσιο των εορταστικών δράσεων του Δήμου Πειραιά «Χριστούγεννα στον Πειραιά-Γιορτές στις γειτονιές», τα φώτα στον Πύργο θα λάμπουν στον Πειραϊκό ουρανό για ένα ολόκληρο μήνα προσφέροντας ελπίδα και αισιοδοξία, σε μια δύσκολη περίοδο εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού.

Σημειώνεται πως η φωταγώγηση του Πύργου, η οποία έγινε σε συνεργασία του Δήμου Πειραιά με την Piraeus Tower Α.Ε., θα επαναληφθεί ξανά και ξανά από την ιστοσελίδα christmasinpiraeus.com .

Στη φωταγώγηση του Πύργου, παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας-Προβολής, Μέσων Ενημέρωσης κα Ανδριάνα Ζαρακέλη και ο Αντιδήμαρχος Μηχανολογικού-Ηλεκτρολογικού κ. Λεωνίδας Μανωλάκος.Φωταγώγηση Πύργου Πειραιά