Στην εκπομπή Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Μίχας, τον οποίο είχαμε γνωρίσει πριν από πολλά χρόνια ως διαγωνιζόμενο του Fame Story.

Ο Νίκος Μίχας μίλησε για την απόφασή του να μπει τότε στη μουσική ακαδημία, ενώ αναφέρθηκε και στην οικογένειά του.

«Υπερισχύει η αγάπη μου για τους ανθρώπους, η αγάπη μου για την κοινωνία, η αγάπη μου για την προσφορά. Στο Fame Story με οδήγησε να πάω λίγο το ανώριμο της ηλικίας, λίγο η τρέλα και το αίμα μου που “έβραζε” και ήθελα να κάνω γρήγορα πράγματα στον καλλιτεχνικό χώρο. Το να βρισκόμαστε τώρα εδώ και να μου κάνεις συνέντευξη μετά από τόσα χρόνια σημαίνει ότι κάτι έγινε με τη συμμετοχή μου στο Fame Story. Δεν μου αρέσει να μετανιώνω για τις επιλογές που κάνω στη ζωή μου. Ήταν επιλογή μου και ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία.

Φυσικά και με φλερτάρουν και άντρες και γυναίκες. Έχω φάει πέσιμο και από γυναίκα και από άντρα λίγο πιο άγριο, αλλά δεν ένιωσα άβολα. Νιώθω πολύ μεγάλη τιμή σαν γιατρός που βρίσκομαι εκεί και προσφέρω τα υπηρεσίες μου. Η Άννα άλλαξε πολύ τη ζωή μου διότι έφερε στον κόσμο αυτό το καταπληκτικό μπεμπουλίνι, το κοριτσάκι μας. Είμαι εντελώς χαζομπαμπάς, προσπαθώ να το διαχειριστώ. Με τον ερχομό της κόρης μας έχει ομορφύνει η ζωή μου πάρα πολύ. Δεν μου αρέσει το σιδέρωμα, θεωρώ ότι είναι δουλειά για φυλακισμένους», είπε ο Νίκος Μίχας.