Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα,  από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, τρεις ημεδαποί άνδρες, διότι σε σωματικό  έλεγχο που του πραγματοποίησαν στον έναν οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν μια συσκευασία με κάνναβη, συνολικού βάρους (26) γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία που βρίσκονταν οι υπόλοιποι δύο δράστες, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν (67) γραμμάρια κάνναβης, ένα μεταλλικό τρίφτη κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης  τριών ετών για υπόθεση  ναρκωτικών.

Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράστης Πατρών  δυο ημεδαποί άνδρες, διότι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν σταθμευμένο μοτοποδήλατο. 

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι επέβαιναν σε μοτοποδήλατο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή προχθές στην Πάτρα.

Το μοτοποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ανήλικοι ημεδαποί, ηλικίας 16 και 15 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν μία σακούλα με  χαλκοσωλήνες τριών κιλών περίπου, την οποία απέρριψαν σε εγκαταλελειμμένη οικία.

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους (13,35) γραμμαρίων.

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι χθες το πρωί, ενεργώντας από κοινού, επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο, μετέβησαν σε αγρόκτημα σε περιοχή της Πάτρας όπου διέρρηξαν τέσσερις αποθήκες ημεδαπού άνδρα και αφαίρεσαν ένα βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο, ένα σκερπάνι με μεταλλική λαβή και έναν μεταλλικό λοστό.

Κατόπιν αναζητήσεων αστυνομικοί εντόπισαν στην Πάτρα το όχημα όπου επέβαιναν οι δράστες και τους συνέλαβαν.

Το όχημα στο οποίο βρέθηκαν τα κλεμμένα  αντικείμενα, κατασχέθηκε ως μέσω τέλεσης αξιόποινης πράξης.