Στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, τη νύχτα της Δευτέρας, προκειμένου να συναντήσει τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ανάμεσα σε άλλους, για τον γνωστό τραγουδιστή ήρθε μέσω… skype να μιλήσει στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και η καλή του φίλη, Νατάσα Θεοδωρίδου.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν το κλείσιμο της πρώτης ώρας της εκπομπής, η Νατάσα Θεοδωρίδου εμφανίστηκε στην οθόνη της εκπομπής και μάλιστα καλησπέρισε με ένα ιδιαίτερο κομπλιμέντο τόσο τον καλεσμένο όσο και τον οικοδεσπότη του Ενώπιος Ενωπίω, όπως αναφέρει το zappit.

«Καλησπέρα σας, καλησπέρα σας! Χαίρομαι πολύ που είμαι ανάμεσα σε δύο τόσο όμορφα αγόρια, τόσο όμορφους άντρες» ανέφερε αρχικά με χαμόγελο η τραγουδίστρια με τον παρουσιαστή της εκπομπής να απαντά με χιούμορ πως «πω, πω εγώ σήμερα… Με είπε πριν αγόρι ο Καρράς, με είπε τώρα και η Νατάσα, αισθάνομαι ξανά στα 30! Επιστροφή στα 30»!

«Ο Κωνσταντίνος θα γράψει ιστορία, είμαι βέβαιη για αυτό. Την γράφει την ιστορία του ήδη, έχει μακρά πορεία και είναι αρκετά χρόνια στην δουλειά αυτή και η επιτυχία τον συνάντησε. Αυτό που εύχομαι εγώ από καρδιάς, Κωνσταντίνε μου, είναι και να την έχεις την επιτυχία συνοδοιπόρο σου αλλά και να την κρατήσεις. Να μπορείς δηλαδή να είσαι ένας επιτυχημένος άνθρωπος και να το διατηρείς. Για μένα αυτό είναι το μεγαλύτερο έργο» σημείωσε, σε άλλο σημείο, η κορυφαία τραγουδίστρια για τον Κωνσταντίνο Αργύρο. «Είναι ένα πλάσμα που μιλάει πάντα όμορφα και είναι ήρεμος. Δεν μιλάει δηλαδή άσχημα για τους ανθρώπους και εγώ αυτό το εκτιμάω πάρα πολύ και δη στη δική μας τη δουλειά που δεν μας περισσεύει και πολύ η καλοσύνη. Αυτό που αγαπώ, επίσης, πολύ και συνάντησα στον Κωνσταντίνο είναι η οικογένεια του. Εξαιρετικοί άνθρωποι και καταλαβαίνω γιατί ο Κωνσταντίνος έχει αυτή τη στάση και είναι αρχοντικός ενώ είναι ένα νέο παιδί».

Τέλος, η Νατάσα Θεοδωρίδου θέλησε να προσθέσει προς τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του ΑΝΤ1, Νίκο Χατζηνοκολάου προαναγγέλλοντας την επερχόμενη τηλεοπτική τους συνάντηση στο Ενώπιος Ενωπίω πως «θυμάμαι πως είχαμε κάνει πριν πολλά πολλά χρόνια την πιο ζεστή και πιο ουσιαστική μου συνέντευξη».