Ολοένα και δυσκολεύει το GNTM οδεύοντας προς την μεγάλη αυλαία και σε κάθε επεισόδιο οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να ανταπεξέλθουν σε ακόμη δυσκολότερες συνθήκες… φωτογράφισης! Αυτό ακριβώς παρακολουθήσαμε και στην δοκιμασία της Δευτέρας.

Ειδικότερα, η μαγευτική Ελαφόνησος έγινε το σκηνικό για τη νέα δοκιμασία αποχώρησης. Η φωτογράφηση για την καμπάνια ενός αυτοκινήτου υψηλών προδιαγραφών είχε έμπνευση από την ταινία «Mad Max». Σε ένα απόλυτα κινηματογραφικό σετ, τα μοντέλα κλήθηκαν να ποζάρουν ως συμμορία της ερήμου, που ψάχνει για καύσιμα και πρώτες ύλες. Κανείς δε έλειψε από τη λήψη καθώς ο «πρωταγωνιστής» ή η «πρωταγωνίστρια» σε κάθε κλικ είχε πλαισιωθεί κάθε φορά από τα υπόλοιπα μοντέλα, που συνέβαλαν διαρκώς με τον τρόπο τους στο αποτέλεσμα.

Ο φωτογράφος Μάριος Καζάκος έδωσε τις κατευθύνσεις, ενώ η Βίκυ Καγιά με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Γιώργο Καράβα προσπάθησαν να βοηθήσουν τα μοντέλα του GNTM τα οποία όμως αντιμετώπισαν ορισμένες δυσκολίες.

Μετά την συγκεκριμένη φωτογράφιση, όπως κάθε φορά άλλωστε, οι 4 κριτές βρέθηκαν «απέναντι» και σχολίασαν λεπτομερώς τα αποτελέσματα των διαγωνιζομένων του GNTM.

Με την φωτογραφία, όμως, ενός εντυπωσιάστηκαν αρκετά λιγότερο. Και αυτή δεν ήταν άλλη από την Ξένια Μοτσκαλίδου.

Έτσι, η Βίκυ Καγιά έδειξε για δεύτερη και τελευταία φορά την πόρτα της εξόδου του GNTM στη νεαρή διαγωνιζόμενη.