Μια παιδική φωτογραφία της με τον σούπερ σταρ της μόδας, Μπίλι Μπο, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram η Ελισάβετ Μουτάφη.

Η Ελισάβετ Μουτάφη μεγάλωσε από μικρή μέσα στο χώρο της μόδας, λόγω του θείου της Μάκη Τσέλου, αλλά και της μητέρας της, Φιλομήλας, που ήταν υπεύθυνη στο ατελιέ του. Οπως έχει δηλώσει η ίδια από τότε που ήταν έξι ετών, θυμάται τον εαυτό της να είναι ανάμεσα σε ρούχα και υφάσματα ή στα παρασκήνια των επιδείξεων του θείου της Μάκη Τσέλιου, όπως αναφέρει το bovary.

Η γνωριμία της με τον Ελληνα σχεδιαστή Μπίλι Μπο ήταν αναμενόμενη λόγω της συνεργασίας του με τον θείο της, Μάκη Τσέλιο. Για την ιστορία, ο Μάκης Τσέλιος τον ανακάλυψε σε ηλικία 17 ετών στο Κολωνάκι και είδε σε εκείνον ένα μεγάλο ταλέντο. Στην αρχή οι δυο τους σκέφτηκαν να γίνουν εισαγωγείς αρωμάτων από τη Γαλλία, αλλά τελικά η υψηλή ραπτική ήταν το πεδίο που θριάμβευσαν.

Η ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη έχει μιλήσει για τον Μπίλι Μπο σε συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου: «Τον γνώριζα πολύ καλά, παρόλο που ήμουν μικρή, γιατί ήταν συνέχεια μέσα στο σπίτι μας, οπότε τον θεωρούσα μέλος της οικογένειά μας. Ήταν ένα υπέροχο πλάσμα! Εκτός από πανέμορφος και πανέξυπνος, ήταν απίστευτα ευγενής, με τρομερή αίσθηση του χιούμορ. Για να καταλάβεις, εκείνη την περίοδο, είχαν ανοίξει το μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, οπότε είχαμε μεταφερθεί εκεί, για να μπορεί η μητέρα μου να ελέγχει το κατάστημα. Όταν ο θείος μου με τον Μπίλι Μπο, ανέβαιναν Θεσσαλονίκη, για να δουν τι χρειάζεται η επιχείρηση, έμεναν στο σπίτι μας. Επειδή, λοιπόν, από μικρή ήμουν ζωηρή και μου άρεσε να χορεύω και να τραγουδάω, όταν έρχονταν, έβρισκα κοινό. Εκείνοι με ενθάρρυναν, γιατί τους άρεσε αυτό που παρουσίαζα και έτσι όταν ήταν στο σπίτι έδινα κανονικές παραστάσεις».

H παιδική φωτογραφία της Ελισάβετ Μουτάφη με τον Μπίλι Μπο ενθουσίασε τους θαυμαστές της, οι οποίοι σχολίασαν πόσο όμορφος ήταν ο Μπίλι Μπο στα νιάτα του.