Τα στολίδια, τα λαμπιόνια και τα φώτα των Χριστουγέννων, σε αυτές τις γιορτές, είναι πιο χρήσιμα και απαραίτητα από ποτέ σε όλους μας.

Είναι απαραίτητα, ειδικότερα φέτος, γιατί έρχονται για να μας ανεβάσουν την ψυχολογία μας, κάτι που με όλα αυτά που ζούμε τους τελευταίους μήνες, το έχουμε απόλυτη ανάγκη.

Έτσι οι Πατρινοί σε αυτές τις γιορτές του κορωνοϊού και της πανδημίας, που όπως μας είπαν, θα πρέπει να γιορτάσουμε διαφορετικά, στόλισαν νωρίτερα από ποτέ. Σε αρκετά μπαλκόνια τα λαμπιόνια, τα γιορτινά λαμπάκια και τα στολίδια έχουν κάνει την εμφάνιση τους από τα τέλη Νοεμβρίου.

Και φυσικά ορισμένα σπίτια στην Πάτρα δεν στολίστηκαν απλά, αλλά «ντύθηκαν» στην κυριολεξία στο χρώμα των Χριστουγέννων, φωτίζοντας τις νύχτες και αλλάζοντας την αισθητική των περιοχών τους.

Ένα από αυτά που έχει ξεχωρίσει βρίσκεται κοντά στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα και όσοι έχουν περάσει από εκεί τα απογεύματα όταν πλέον έχει σκοτεινιάσει και αυτό έχει ανάψει τα φώτα του, σίγουρα το έχουν προσέξει.

Εκατοντάδες λαμπάκια, διαφόρων χρωμάτων που σκιαγραφούν ζωγραφιές και σχήματα που παραπέμπουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων και ασφαλώς σου ανεβάζουν τη διάθεση και την ψυχολογία, κάνοντας σε να νιώσεις ότι έρχονται γιορτές.

Δείτε τις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο patrasevents.gr.