Ο Σάκης Ρουβάς και ο γιος του, Αλέξανδρος, σε μια φιλική «αναμέτρηση», διασκεδάζουν στο σπίτι!

Η καραντίνα μας έχει «αναγκάσει» να γίνουμε πιο δημιουργικοί. Μπήκαμε στη διαδικασία να βρούμε τρόπους για να περάσουμε πιο ευχάριστα τον χρόνο στο σπίτι. Και μπορεί για μερικούς να αρκεί μια καλή σειρά στο Netflix ή να βυθιστούν σε μυθιστορήματα φαντασίας, άλλοι, όμως, αποφασίζουν να γίνουν πιο δραστήριοι, όπως αναφέρει το bovary.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στο Instagram και συχνά ανεβάζει στον προσωπικό λογαριασμό του φωτογραφίες από τις στιγμές στο σπίτι με τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη και τα τρία παιδιά του, Αριάδνη, Αλέξανδρο, Αναστασία και Απόλλωνα.

Ο ίδιος λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προφίλ του όπου τον βλέπουμε με τον γιο του, Αλέξανδρο, να κρατούν δύο ψεύτικα όπλα στα χέρια τους και να προσπαθούν να πετύχουν τους περισσότερους στόχους. Μπαμπάς και γιος σε μια φιλική αναμέτρηση. Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς ζήτησε από τους followers του να μαντέψουν τον νικητή!

«Αφού τα λούνα παρκ είναι κλειστά... φέρνουμε το λούνα παρκ στο σπίτι! Αλέξανδρος vs Μπαμπάς και... για να δούμε ποιος από τους δυο μας είναι αυτός που θα πετύχει τους περισσότερους στόχους σήμερα; Μαντέψτε το σκορ!» έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στη λεζάντα της φωτογραφίας.