Σε αυτά αποκαλύπτεται η επιχείρηση που έχει στήσει ο Μάρκος για την παραγωγή παράνομων αναβολικών και συλλαμβάνεται. Παράλληλα, ο Έκτορας ανακαλύπτει κάποια πράγματα για το παρελθόν του Αιμίλιου και, σύντομα, δέχεται δολοφονική επίθεση!

Ο Άκης Αρώνης και ο Μάρκος Καλλέργης είναι δύο άντρες που έχουν πολλά να χωρίσουν, εξαιτίας διαφόρων συμφερόντων τους, και επιθυμούν διακαώς να καταστρέψουν ο ένας τον άλλο. Μόνο που ο πρώτος καταφέρνει να πάρει στα χέρια του ένα ηχητικό ντοκουμέντο που «καίει» τον Μάρκο και ακούγεται να μιλάει ξεκάθαρα για την παράνομη παραγωγή αναβολικών. Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού μας, ο Άκης δίνει εντολή να ακουστεί το ηχητικό ντοκουμέντο στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού και να μπλέξουν τον Μιχαήλ σε όλη αυτή την ιστορία, θέλοντας να τον «χτυπήσει» κάτω από τη μέση. Όπως και γίνεται. Τότε τα μέλη της οικογένειας Καλλέργη πέφτουν από τα σύννεφα με όλα αυτό τα συνταρακτικά νέα και προχωρούν σε μία άτυπη συνωμοσία. Να γυρίσουν την πλάτη στον Μάρκο προκειμένου να βγουν όσο γίνεται πιο αλώβητοι.

Το παραπάνω γεγονός προβληματίζει και στενοχωρεί ιδιαίτερα τον Μάρκο, ο οποίος είναι μόνος του σε όλη αυτή την περιπέτεια και, γνωρίζοντας πως είναι βαθιά μπλεγμένος, ζητάει τη βοήθεια του 'Εκτορα. Όμως εκείνος αρνείται, διότι όλο αυτό το διάστημα δεν του είχε αποκαλύψει τίποτα. Λίγη ώρα μετά, η Αστυνομία πηγαίνει στο γραφείο του Μάρκου και τον συλλαμβάνει, ενώ στη συνέχεια απολογείται σε ανακριτή και εισαγγελέα και περιμένει την απόφαση τους. Στο μεταξύ, η διοίκηση τον καθαιρεί από τη θέση του προέδρου της φαρμακευτικής, ενώ την ίδια ώρα ο Μιχαήλ προσπαθεί να προστατευτεί από τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν στο σκάνδαλο. Την επόμενη μέρα, οι Αρχές ξεκινούν να ανακρίνουν όλα τα πρόσωπα που συνεργάζονταν μαζί του αλλά και τα μέλη της οικογένειας του για τυχόν εμπλοκή στην παραγωγή των παράνομων αναβολικών. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μάρκος παρακαλάει τους ανθρώπους που του ανέθεσαν αυτή την επιχείρηση να αφήσουν ήσυχα και έξω από αυτή την ιστορία τα παιδιά του. Όμως δεν παίρνει από αυτούς την απάντηση που επιθυμεί.

Ο Έκτορας το τελευταίο διάστημα υποψιάζεται πως ο Αιμίλιος Φωκάς έχει ένα σκοτεινό παρελθόν και αποφασίζει να ψάξει για αυτό. Σύντομα, οι έρευνές του αποδίδουν καρπούς αφού ανακαλύπτει ότι η Ελεονώρα είχε κατηγορήσει τον Αιμίλιο πως εκμεταλλεύτηκε τη δική της δημοσιογραφική έρευνα που αφορούσε τους λαθρομετανάστες και έτσι πήρε .το βραβείο δημοσιογραφίας και ανήλθε επαγγελματικά. Στη συνέχεια, ο Έκτορας δεν μένει μόνο σε αυτό και έρχεται σε επαφή με ανθρώπους του υποκόσμου προκειμένου να συγκεντρώσει πληροφορίες, πασχίζοντας να βρει τον αληθινό υπεύθυνο πίσω από αυτή την έρευνα.

Τότε μαθαίνει από τον διακινητή λαθρομεταναστών, ο οποίος είχε βοηθήσει τη νεαρή γυναίκα στην ερευνά της πως ο Αιμίλιος Φωκάς δεν είχε καμία σχέση και ο 'Εκτορας, σοκαρισμένος από όσα ακούει, συνειδητοποιεί ότι όλη η ιστορία έχει πολλές σκοτεινές πτυχές Λίγη ώρα μετά, μάλιστα, αυτό επιβεβαιώνεται από μία παράξενη και επικίνδυνη επίθεση που δέχεται, με τον άντρα να καταφέρνει να γλιτώσει τελευταία στιγμή από τη θανάσιμη ενέδρα, σύμφωνα με το My Tv.